Welkom in de kleurrijke wereld van Kissing Jane

Kissing Jane is een vijfkoppige popband uit de kop van Noord-Holland. Met muzikale invloeden van Muse, No Doubt, Bat for Lashes, Kate Bush, Blondie en Katy Perry, omschrijven zij hun muziek als powerpop.

Kissing Jane was in de zomer van 2014 o.a. te zien op Zomerpop in Hoogwoud en het Magneetfestival in Amsterdam. Op dit moment is ze bezig met de Female Fronted Rocknight tour en het uitbrengen van haar tweede single “Ranger”, die vanaf mei 2015 te horen is. De band is getekend bij het LIFRA-label uit Schagen, waar ze haar debuutalbum opneemt.

Kissing Jane is niet alleen een groep die je moet hebben gehoord, je moet ze ook hebben gezien! Tijdens de live-performance is de band een lust voor oog, met als boegbeelden de twee dames aan het front. Ondersteund door kleurrijke lichtshows, wisselen choreografieën in dans en beweging elkaar af. Het samensmelten van hun stemmen is typerend voor de sound van Kissing Jane, samen met de instrumentele basis van drums, bas en gitaar.

De band neemt je mee in een droomwereld die veel ‘feel good’, maar ook dramatische stukken kent. Naar eigen zeggen wil het “de dagelijkse sleur omtoveren tot iets magisch, en je in de kleine dingen het goede laten zien.” Zij willen jou een cadeau geven dat vertelt dat gelukkig zijn een keuze is.